Pedicure

Als gediplomeerd Chiropodist, voetverzorgster, gestart in de jaren 70 heb ik het Pedicurevak steeds meer uit kunnen breiden met specialisaties  zoals de Diabetische ~Reumatische ~Risico  Verwaarloosde voet en sinds 2017 de voet in de sport.

Door deze brede opleiding als Pedicure ++ streef ik ernaar mensen van hun (voet) problemen af te helpen door een goed advies te geven met de juiste behandeling.
De Pedicure met specialisaties, wat houdt dit precies in?

Net als de basis Pedicure voeren wij gespecialiseerde behandelingen uit gericht op mensen met een chronische aandoening, reumapatiënten,
verwaarloosde, spastische voet en de diabetische voet. Bij deze aandoeningen is er een verhoogt risico aanwezig op complicaties.

Technieken
Een Pedicure ++ kent de juiste technieken en werkt volgens de code van de voetverzorger, weet hoe ze antidruk technieken toepast, maakt een passende orthése, past zo nodig nagelregulatie toe en handelt op de juiste manier bij contra indicaties.

Er wordt gecommuniceerd met Provoetzorg en nauwkeurig onderzoek gedaan bij eventuele declaratie van desbetreffende patiënt.
Deze behandelingen zijn vooral gericht op voorzorg en klachtvermindering, ook bij doorverwijzing via huisarts, podotherapeut of specialist.

Uiteraard heb ik mij aangesloten bij vakorganisaties zoals: Provoet ~Stipezo ~Procert en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister en K.V.K.
Hierbij ben ik verplicht regelmatig bijscholingen en vakkennis te volgen, gerelateerd aan desbetreffende specialisaties en vakgerichte congressen,

Want uw voeten zijn mijn zorg.

Pedicure in de sport.
Sinds Mei 2017  in het Pedicure vak: Pedicure in de sport.

Een mooie aanvulling in het Pedicureberoep met specialisatie technieken

is het Medical taping dit wordt toegepast bij o.a Hielspoor,achillespees- en / of kuitklachten, enkelblessures.

  • Pijnlijke of vermoeide voeten, halluxvalgus/rigidus.
  • Trauma, blauwe/ stoot of ingegroeide nagel
  • Diverse-, heup- en rugklachten.

Heb jij een klacht zoals bovenstaand, maak dan een afspraak en bel: Inke 0111-414870 of mail: info@chezinke.nl  want:

Uw voeten zijn mijn zorg…!

Heeft u een pijnlijke [scheve] teen?

Waarschijnlijk is het gewricht van de grote teen doorgezakt, of te veel belast.

Door wat oefeningen te doen met beide voeten en een hulpmiddel zoals de Anti druk [wandel] wol, waarbij u veel klachten kunt voorkomen en verhelpen.

Vraag gerust in de praktijk om een proefzakje!!

Het werkt écht hoor.

Verkrijgbaar vanaf 10 gram zakje Chez Inke tel 0111-414870